Contact opnemen

Wanneer ik niet buiten ben om te inventariseren, analyseren en of met een camera door het landschap te tuffen, kun je me vinden achter de pc of een ambachtelijke tekening.

Mocht ik even niet gelijk opnemen, kan het zijn dat een project even de volle aandacht vraagt of dat ik met de camera languit in het gras bloemen fotografeer of in een vogelhut even geniet van buiten.

Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

We dachten allemaal inmiddels van corona af te zijn. Helaas is dat nog niet het geval. Veiligheid staat wat dat betreft voorop, jpuw veiligheid en gezondheid en ook die van mij. Of we live kunnen afspreken hangt even af van de situatie op dat moment. Dit stemmen we samen even af. Digitale mogelijkheden zoals beeldgesprekken via Whatsapp, ZOOM of Teams zijn er gelukkig ook. En zijn we inmiddels aardig bekend mee. We vinden er wel een manier op!

RO visuals - Anoula Voerman

Postadres:
Kippenburgweg 5
7975 PP Uffelte

Telefoon

06-18872135

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Stuur me even een korte mail met je telefoonnummer en je vraag, dan bel ik je zo snel mogelijk even terug.

                     Contact houden? Volg me op social media. Als je me een
                     linkverzoek stuurt, blijf je ook om de hoogte van
                     mogelijkheden en tips.

Liever gelijk het formulier invullen? Geen probleem!
Soms gaat er met een formulier iets mis. Heb je na 3 dagen nog geen antwoord ontvangen, dan is het formulier waarschijnlijk niet goed aangekomen. Wil je me dan even een mail sturen?

    error: Content is protected !!