Welkom bij RO visuals


Landschap en natuur zijn lang gebukt gegaan onder bezuinigingen. Dat gaat veranderen. En maar goed ook, want ze hebben onze bescherming nodig. Want wij hebben landschap en natuur nodig. Vitamine G (groen) wordt steeds belangrijker. De steden worden heter, processierupsen rukken op, CO2 moet worden gebonden, fijnstof neemt toe. Groen kan ons daarbij gaan helpen.

Ik help organisaties die overtuigingskracht nodig hebben op het gebied van natuur, water en landschap door hun plan of idee te vertalen van vaktaal naar begrijpelijke taal door middel van de kracht van beeldmateriaal. Zodat zij anderen kunnen overtuigen van het belangen hun idee of project om natuur, water en landschap te beschermen, behouden en versterken.Waar ik u bij kan helpen

– Overtuigingskracht voor uw plan of idee
– Overtuigingskracht voor subsidieaanvragen of financiering
– Helderheid in aanbestedingen
– Overtuigingskracht in offertes
– Overzicht in informatie
– Inzicht in landschappelijke structuur en kwaliteit (analyses)
– Advies voor inzet van welk beeldmateriaal wanneer, waar, bij wie etc

– Landschapsadvies
– Landschapsvormgeving

Want beeldmateriaal kan zorgen voor het slagen van een subsidieaanvraag, zorgen dat u die opdracht binnenhaalt, bijdragen aan het rondkrijgen van financiering.Met RO visuals sla ik een brug tussen vaktaal en begrijpelijke taal.

Van natuurontwikkeling tot infrastructuurvraagstukken en landschappelijke inrichting.

RO visuals zorgt voor een verbinding tussen technische uitwerkingen en begrijpelijke taal voor bewoners, bestuurders en andere betrokkenen, maakt een grote informatiestroom begrijpelijk door het terug te brengen tot de essentie en maakt informatie inzichtelijk door dit om te zetten naar beeldmateriaal.

RO visuals kan een plan, idee of proces dat bij u in het hoofd zit, tastbaar maken op papier in aansprekend materiaal dat veel mensen wel kunnen lezen en begrijpen.

Hoe doe ik dat

– 3D modellen
– Modellen studies in 3D
– Vogelvluchten
– Kaartmateriaal
– Fotomontages
– Animaties
– Infographics

– Artist Impressions
– Infopanelen
– Realistische tekeningenerror: Content is protected !!