Voor niets gaat de zon op… toch?

Leuk al die mogelijkheden, maar dat is zeker wel erg duur?

Laat me je verrassen.

Zie het maken van visuals als marketing tool. Marketing levert je klanten op of meer toeristen naar je gebied.  Of je project verloopt veel soepeler. Loopt geen vertraging op. Ook dat is mooi gewonnen. Of je kunt veel makkelijker uitleggen wat je doet met je onderneming. Dat scheelt je frustratie, geeft je vertrouwen, ook dat is wat waard.

Wat levert het je dus op?
Hmmm… wat kost het je als je het niet doet?

Maatwerk
Elk project, elke onderneming en elke omgeving is anders. Heeft unieke kwaliteiten en kenmerken. Een visual is dus maatwerk. Het is dan ook niet te doen om hier pakketten aan te bieden.

Indicatie
Voor het maken van visuals hanteer ik een uurtarief van 75 euro. Om je een richtlijn te geven. Ik werk graag met een offerte en een vaste afspraak. Op basis van regie of met een plafond is ook bespreekbaar.

Reken voor een fotobewerking op twee tot vier uur, voor een complete vogelvlucht eerder drie a vier dagdelen afhankelijk van de grootte van het gebied en de gewenste tekening.

Voor een tekening van een gebouw op maximaal A3 formaat kun je uitgaan van twee uur.

Een tekening van een dier op maximaal A3 formaat heb ik vier uur nodig (iets met vacht en huidtexturen)

 

Vanaf moment 1
Het liefst draai ik mee in een projectteam en ben ik ook betrokken bij tussentijds overleg van het communicatieteam. Omdat ik die betrokkenheid belangrijk vind bij het later uitwerken van de visuals, hanteer ik voor overleguren een aangepast tarief van 65 euro. Ik kan vanaf moment 1 met je meedenken en ook qua landschap, inpassing en inrichting bijdragen. Dat versnelt je project enorm!

Zijn jullie al bezig om een project uit te rollen en wil je een indicatie van
de kosten? Investeer dan een half uur van je tijd in een telefonisch overleg met mij. Dat kost je niets, maar levert je gelijk inspiratie op. Je ontvangt daarna een passende offerte.

Offerte
Heb je al een concrete vraag? Dan stel ik graag een offerte voor je op. Ik leg je daarin ook de beoogde aanpak uit en neem er een aantal voorbeelden in op. Ik heb dan alleen wat info van je nodig. We bellen dan even en bespreken je idee. Ik help je dan ook om helder te krijgen of dat past en waar je naar op zoek bent.

Je hebt een idee waar je een visual bij kunt gebruiken en bent benieuwd naar de kosten. Logisch.
Stuur een berichtje naar info@ro-visuals.nl met je telefoonnummer en een graag een korte omschrijving, dan bel ik je zo snel mogelijk even op.

error: Content is protected !!