Fotobewerkingen

Wil je liever een heel natuurgetrouw beeld tonen?

Je kunt een plan helemaal proberen uit te leggen aan de hand van een plattegrond of andere middelen. Tegenwoordig kan ook alles in 3D worden gemaakt en kun je een virtuele tour maken. Dit is echter een kostbaar product. Om het betaalbaar te houden maar toch duidelijk te kunnen maken hoe een plek, plein, landschap, ecologische zone eruit komt te zien, is er een betaalbaarder alternatief: een fotobewerking.

Om foto’s goed te bewerken, maak ik de foto’s vaak zelf. Het is altijd nuttig om een project of projectgebied zelf gezien te hebben. daarnaast beschik ik dan gelijk zelf over de rechten van de foto’s. Fotografie is iets wat ik heel leuk en waardevol vind. Ik ben dan ook vaak met een camera in de natuur te vinden om ook dieren vast te leggen. Die beelden gebruik ik ook weer in collages en bewerkingen. Wil je meer natuurfoto’s zien? kijk dan eens op www.aavee-fotografie.nl.

Wil je meer weten? Ik vertel je er graag meer over. Zullen we een half uurtje praten over de mogelijkheden?
Kost je niks, maar geeft je wel veel inspiratie.

Stuur me even een berichtje op info@ro-visuals.nl of via LinkedIn. Dan neem ik snel contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook even op 0618872135.

error: Content is protected !!